Ontstoppen Emmen

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Emmen

Ontstoppen Emmen? Heeft u last van een verstopping? En wilt u dit zo snel mogelijk laten ontstoppen? Dan kunt u gerust contact opnemen met een van onze collega’s. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen.
Het maakt onze ontstoppers niet uit welke afvoer verstopt zit, of hoe erg het probleem is, wij kunnen elke verstopping verhelpen. Onze vakmannen hebben zoveel ervaring dat zij precies weten wat er moet gebeuren om de verstopping snel en vakkundig op te lossen.

Daarnaast heeft Ontstoppingsdienst Emmen veel ervaring met het repareren en vervangen van riolering. Wij weten door ons werk als ontstoppingsbedrijf ook goed hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen. Hier kunt u ons dus gerust voor benaderen.

Wilt u onze hulp inschakelen voor een verstopping? Bel dan gerust voor een afspraak naar 0591 203 862. Ontstoppen Emmen helpt u graag!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Emmen

Services

Ontstoppingsbedrijf Emmen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0591 203 862

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Emmen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Emmen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Emmen en omstreken

Ontstoppingsdienst Emmen

Ontstoppingsbedrijf Emmen kan u helpen met alle soorten verstoppingen. In principe kunnen wij alles ontstoppen wat op het riool is aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in de wc, gootsteen, wastafel, douche, riool, of een andere afvoer.
Onze vakmannen zijn uitgerust met de nieuwste ontstoppingsmachines zodat elke verstopping snel en goed verholpen kan worden. Wij beschikken bijvoorbeeld over een veermachine die eenvoudig de gehele afvoer tot aan het riool kan ontstoppen.

Daarnaast hebben we een hoge druk machine die de binnenwanden van de afvoeren helemaal schoon kan spuiten. Dit minimaliseert de kans op verstoppingen en ook gaan de afvoerbuizen hierdoor langer mee.

Ook zijn er klussen waarbij het nodig is om in de afvoer te kijken met een rioolcamera, een zogeheten rioolinspectie. Dit voeren wij uit om de precieze locatie van een leidingbreuk op te sporen of de staat van de afvoer te inspecteren.

Heeft u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Emmen nodig voor een verstopping? Of heeft u hulp nodig voor een andere klus? Bel dan gerust naar 0591 203 862 om uw klus te bespreken.

Emmen Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Emmen

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Emmen
Afvoer Ontstoppen Emmen

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

Een verstopping herkennen is niet altijd makkelijk. Vaak komen mensen er pas achter op het moment dat verstopping al in een vergevorderd stadium zit. De verstopping is dan al zo hard geworden dat het erg lastig is om nog zelf op te lossen.
Er zijn een aantal signalen waaraan u een verstopping kunt herkennen. Vaak is het zo dat het water niet goed meer doorstroomt of dat er er een nare afvoer-/rioollucht in huis hangt. Dit gaat ook vaak gepaard met een borrelend geluid uit de afvoer.

Daarnaast kan het zijn dat het water in de gootsteen omhoog komt terwijl de wc doorgespoeld wordt of een elektrisch apparaat (vaatwasser, wasmachine) aan het draaien is. Ook kan er water blijven staan in deze elektrische apparaten.

Komen bovenstaande signalen u bekend voor? Dan heeft u waarschijnlijk een (beginnende) verstopping. Het is aan te raden om zo snel mogelijk actie te ondernemen om te voorkomen dat de blokkade groter en hardnekkiger wordt.

Ontstoppingsbedrijf Emmen beschikt over ervaren ontstoppers die u graag komen helpen. Neem gerust contact op voor een afspraak via 0591 203 862.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

Het ontstaan van een verstopping is vrij simpel. Het begint vaak met vet, olie en etensresten die door de afvoer gespoeld worden. Vet en olie stolt in de afvoer waarna etensresten en ander vuil eraan vast kan blijven kleven. Zo ontstaat er een eerste ophoping.
Deze ophoping wordt steeds groter doordat nog meer vet, olie, etensresten en ander vuil achter de ophoping blijft kleven. Op een gegeven moment is de ophoping zo groot dat het een blokkade vormt waar het water vrijwel niet meer langsheen kan stromen.

Dit proces kan soms maanden duren. Tegen de tijd dat u het merkt is de verstopping vaak al zo groot en hard dat het bijna niet zelf op te lossen is. Dan zijn professionele ontstoppingsmachines nodig die de blokkade los kan breken van de binnenwanden.

Wij komen ook wel eens bij klussen waar boomwortels de oorzaak zijn van het ontstaan van een verstopping. Dit zien wij vooral bij oudere riolering van gresbuizen. Hier kunnen boomwortels makkelijk doorheen groeien en een blokkade veroorzaken.

Daarnaast is het mogelijk dat de boomwortels tegen de riolering aan groeien waardoor de riolering met tegenschot komt te liggen. Dit zorgt ervoor dat de doorstroming van het water niet goed meer is waardoor er ophopingen ontstaan.

De doorstroming van water kan ook belemmerd worden doordat de afvoer of de riolering verzakt is of verkeerd is aangelegd. Het is mogelijk dat twee buizen niet goed op elkaar aansluiten of dat er te veel onnodige bochten zijn gelegd waardoor er ophopingen ontstaan.

Wilt u Ontstoppingsbedrijf Emmen inschakelen om een verstopping te verhelpen? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Neem dan contact op voor een afspraak via 0591 203 862!

Emmen Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Emmen
Emmen Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Emmen

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Om een verstopping zelf te verhelpen is het ten eerste belangrijk om te bepalen waar de verstopping zit en wat de oorzaak is. Is de verstopping plotseling ontstaan of is de afvoer steeds slechter gaan functioneren in de loop der tijd?
In het laatste geval heeft u waarschijnlijk te maken met een rioolverstopping van vetten, oliën, etensresten, haren, etc.. Dit is vaak lastig om zelf te verhelpen. De verstopping zit dan zo diep dat u er niet bij kunt of te weinig druk uit kunt oefenen op de blokkade.

In het eerste geval kan het zijn dat u bijvoorbeeld te veel wc papier heeft doorgespoeld, of dat er iets in de afvoer is gevallen wat een blokkade veroorzaakt. Dergelijke verstoppingen zitten vaak in het begin van de afvoer. Het ontstoppen hiervan is een stuk eenvoudiger.

Er zijn verschillende methodes die u kunt toepassen om de blokkade te verwijderen. Deze worden op deze beschreven. Heeft u liever dat een ervaren vakman er naar komt kijken? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Emmen op 0591 203 862.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Voor degenen die het willen proberen om zelf de verstopping te verhelpen hebben wij een aantal methodes geselecteerd en beschreven.

Deze manieren om een riool te ontstoppen kunnen erg effectief zijn voor verstoppingen die niet te diep zitten en niet hardnekkig zijn. Wanneer deze methodes niet werken is het aan te raden om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Dan moet er echt een hardnekkige verstopping zitten die niet zomaar even loskomt. Alleen professionele machines kunnen zo’n blokkade verhelpen.

Emmen Ontstoppingdienst
Emmen Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Emmen
Wc Ontstoppingsdienst Emmen

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

Een verstopte wc is behoorlijk vervelend, vooral als het toilet nog gebruikt moet worden en er geen ander toilet is. Dan moet het natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. De plopper is dan het eerste wat u kunt proberen om de verstopte wc te ontstoppen.

Het is een ouderwets ontstoppingsgereedschap maar werkt nog altijd effectief voor verstoppingen die niet diep in de afvoer zitten. Dan heeft de plopper voldoende zuigkracht om de blokkade terug naar boven te halen.

Onze vakmannen hebben hieronder een stappenplan beschreven om de wc te ontstoppen. Voordat u begint moet de rubberen zuignap eerst flexibel gemaakt worden voor een betere aansluiting. Dit kunt u eenvoudig doen door de zuignap onder de warme kraan te houden.

 • Stap 1: Zet de plopper op de afvoer van het toilet. Het is belangrijk dat de rubberen zuignap goed aansluit en over de afvoer heen zit.
 • Stap 2: Duw de steel zachtjes naar beneden duwen. Het is belangrijk dat u niet te hard duwt. Dit zorgt ervoor dat de blokkade vaster geduwd wordt in de afvoer. Het gaat om de zuigkracht met de terugtrekkende beweging.
 • Stap 3: Trek de steel van de plopper weer naar u toe. Voelt u dat de zuignap een beetje vastgezogen zit? Dan is het goed. Zo kunt u met lostrekken zuigkracht creëren.

Stap 2 en 3 moeten meermaals herhaald worden om de verstopping terug te halen. Het gaat de goede kant op als u deeltjes van de verstopping in de wc ziet komen. Nog even doorgaan en dan kunt u de blokkade met de hand verwijderen (met rubberen handschoenen aan).

Als het gelukt is kunt u een emmer met warm water en een lepel afwasmiddel door de wc heen gieten om de laatste resten weg te spoelen. Het afwasmiddel maakt het vuil los van de binnenwanden van de afvoer.

Niet gelukt? Dan kunt u proberen om de afvoer te ontstoppen met soda en azijn. Hieronder kunt u meer lezen over het gebruik van deze twee natuurlijke middelen.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Verstoppingen bestaan vaak uit een blokkade van vetten, oliën, etensresten, haren, etc.. Soda en azijn zijn allebei middelen die een reinigende en ontvettende werking hebben. Hierdoor is het mogelijk dat de blokkade loskomt en weggespoeld kan worden.

Het is in ieder geval het proberen waard omdat het relatief goedkope middelen zijn die verder geen schade kunnen aanrichten aan de afvoer, het milieu, of uzelf. Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven die u kunt volgen voor het gebruiken van soda en azijn:

 • Stap 1: Vul een kopje met soda en een kopje met azijn.
 • Stap 2: Doe eerst de soda in de afvoer en vervolgens de azijn.
 • Stap 3: De soda en azijn moet enige tijd inwerken, bijvoorbeeld een nacht.
 • Stap 4: Vul een emmer met warm water. Het water moet niet kokend heet zijn, dit beschadigt de afvoer of het porselein van een wc.
 • Stap 5: Een kopje soda en azijn in de emmer en roer het mengsel.
 • Stap 6: Houdt de emmer zo hoog mogelijk boven de afvoer en giet de emmer leeg.

De hoogte zorgt voor druk op de verstopping. Hopelijk is dit voldoende om de blokkade weg te spoelen nadat de soda en azijn het los hebben gemaakt.

Emmen Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Emmen
Emmen Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Emmen Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een hardnekkige verstopping kunt u proberen op te lossen met een ontstoppingsveer. Het is wel van belang dat de veer lang genoeg is om bij de blokkade te komen. Een verstopping kan zo diep in het riool zitten dat dit alleen opgelost kan worden met een professionele veermachine.

Daarnaast is het met deze methode ook erg belangrijk dat u met beleid te werk gaat. Lomp trekken en duwen aan de veer zorgt er voor dat de afvoer beschadigd raakt. De kans bestaat dat u vast komt te zitten met de veer. Wees daarop voorbereid en blijf rustig om te voorkomen dat de afvoer vervangen moet worden of dat er lekkage staat.

U vraagt zich wellicht af hoe u een ontstoppingsveer moet gebruiken. Daarom hebben wij voor degenen die het toch willen proberen een stappenplan beschreven hoe u de veer het best kunt gebruiken. Hopelijk lukt het u om bij de verstopping te verhelpen.

 • Stap 1: Begin door de kop van de veer in de afvoer te stoppen.
 • Stap 2: Duw de veer voorzichtig verder de afvoer in.
 • Stap 3: Het is mogelijk dat u bochten tegenkomt. Manoeuvreer erlangs door op gevoel te draaien en duwen. U voelt vanzelf als de kop erlangs gaat.
 • Stap 4: Denkt u dat u bij de verstopping bent? Maak de blokkade dan los van de binnenwand door voorzichtig te draaien, duwen en trekken aan de veer.
 • Stap 5: Vul een emmer met warm water. Voeg hier een kopje soda en azijn aan toe.
 • Stap 6: Roer de soda en azijn nog een keer goed en giet de emmer leeg in de afvoer.

Het is aan te raden om de emmer zo hoog mogelijk te houden. Zo kunt u meer druk creëren op de verstopping. De soda en azijn maakt het vuil los van de binnenwanden van de afvoer.

Is de verstopping nog steeds niet verholpen? Dan is het aan te raden om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Met de hulp van Ontstoppingsbedrijf Emmen weet u zeker dat uw verstopping vakkundig verholpen wordt. Neem gerust contact op via 0591 203 862

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is alleen een geschikte methode wanneer het water nog voldoende doorstroming heeft. Anders komt het water met dezelfde kracht weer naar boven. Dan loopt u het risico op waterschade.

U vraagt zich wellicht af hoe een hogedrukreiniger gebruikt moet worden. Daarom hebben wij hieronder een stappenplan beschreven hoe u dit het best kunt doen.

 

 • Stap 1: Steek de kop van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer en spuit eerst voorzichtig in de afvoer. Komt het water terug omhoog? Stop dan direct!
 • Stap 2: Stroomt het water goed weg? Dan kunt u proberen om met volle kracht te spuiten. Komt het water terug omhoog, stop dan direct?
 • Stap 3: Gaat het goed op volle kracht? Spoel de afvoer dan een aantal minuten goed door.
Riool Ontstoppingsbedrijf Emmen
Emmen Ontstoppingbedrijf
Emmen Riool Verstopt
Emmen Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Veel mensen gebruiken chemische ontstoppingsmiddelen om een verstopping te verhelpen. Dit is niet goed voor de afvoer, het rioolwater, het milieu, en uzelf.
Wist u dat u een chemische verbranding kunt krijgen als u een dergelijk middel op uw huid krijgt? Of dat de vrijkomende dampen van het middel zorgen voor luchtwegproblemen zoals benauwdheid en veelvuldig hoesten?

De chemicaliën is het middel hebben een bijtende werking. Dat zou de verstopping moeten losmaken van de binnenwand van de afvoer. Helaas lukt dit dus vaak niet en tast het ondertussen de opperlaag van de binnenwanden aan.

Als de middelen echt altijd zouden werken zouden we het gebruik ervan nog begrijpen. Maar met ons werk is wel gebleken dat veel middelen geen oplossing zijn voor hardnekkige verstoppingen.

Vrijwel dagelijks komen wij bij klussen waar de verstopping geprobeerd is op te lossen met verschillende chemische ontstoppingsmiddelen. In de meeste gevallen zit er dan een blokkade die echt geforceerd en afgebroken worden met professionele machines.

Ontstoppingsdienst Emmen heeft hieronder een aantal manieren beschreven die u kunt volgen om een verstopping te verhelpen. Heeft u liever dat Ontstoppingsbedrijf Emmen u komt helpen om de verstopping te verhelpen? Neem dan contact op voor een afspraak via 0591 203 862!

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Geen probleem! De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Emmen hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Wij kunnen u helpen met elke verstopping. Daarnaast kan onze ontstoppingsdienst u ook helpen bij een leidingbreuk, rioolverzakking, rioolvervanging of rioolinspecties.

Ontstoppingsbedrijf Emmen staat voor eerlijkheid en transparantie. Wij maken op locatie eerst een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart als u akkoord bent met de te verwachte kosten.

Wilt u nou ook van die vervelende verstopping afkomen? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem waar u onze hulp voor nodig heeft? Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Emmen via 0591 203 862. Wij helpen u graag!

Emmen Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Emmen

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Emmen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Emmen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0591 203 862

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Emmen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Emmen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Emmen!

Afvoer Ontstoppen Emmen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Emmen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Emmen

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Emmen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Emmen

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en kunnen u ook helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsbedrijf Emmen heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Als sinds 1992 houden wij ons bezig met dit prachtige vak.

Onze vakmannen weten, door ons werk als ontstoppingsbedrijf, ook precies hoe de riolering aangelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit, daar staat Ontstoppingsbedrijf Emmen garant voor. Zo ben u bij ons verzekerd van een goede ontstopping. En als de verstopping binnen enkele maanden terugkeert, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de ontstopping.

Heeft u een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Wij komen u graag helpen! Neem gerust contact op via 0591 203 862 voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Emmen.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Emmen te werk?
U kunt telefonisch een afspraak inplannen bij Ontstoppingsbedrijf Emmen. Eén van onze vakmannen komt dan langs binnen het afgesproken tijdsblok.

Op locatie wordt het probleem eerst onderzocht. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave waarin de benodigde arbeidstijd en kosten van materiaal en/of machines vermeld staan. Zodra u akkoord bent, starten wij de werkzaamheden.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 0591 203 862.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is mogelijk. Wij verzoeken u wel zo snel mogelijk te bellen naar 0591 203 862.

Wij adviseren u om uw situatie te bespreken met één van onze collega’s wanneer de verstopping plots opgelost is. Vaak is het dan zo dat de verstopping tijdelijk weg is en later weer voor problemen zorgt.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Tijdens het telefonisch inplannen van de afspraak wordt er met u een tijdblok afgesproken. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

U wordt geïnformeerd wanneer de monteur iets later is doordat een vorige afspraak uitloopt.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt hangt af van de ernst van de verstopping. Meestal lukt het onze ontstoppers om de blokkade binnen 30 minuten te verwijderen.

Om u hier meer duidelijkheid over te geven maakt de onze ontstopper van te voren een prijsopgave met een inschatting van de benodigde arbeidstijd. We starten pas met de werkzaamheden nadat u akkoord bent gegaan met de opgestelde prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, en eventuele materiaal- en machinekosten.

Daarom doet onze ontstoppers op locatie eerst onderzoek naar het probleem en wordt bepaald hoe het probleem het best opgelost kan worden. Vervolgens wordt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt.

Onze ontstopper gaat pas aan de slag met de werkzaamheden zodra u gezegd hebt dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen achteraf te voorkomen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
U ontvangt, na het bezoek van onze monteur, een mail met de factuur.

Bij vragen over uw factuur kunt u contact opnemen via 0591 203 862.

Zit er garantie op de ontstopping?
Soms komt een verstopping binnen enkele maanden terug. Neem dan gerust contact met ons op. Als er geen bijzondere omstandigheden zijn, heeft u garantie op de ontstopping. De monteur geeft dit aan na de ontstopping of dit voor u van toepassing is.

U kunt via 0591 203 862 contact opnemen als u last heeft van een verstopping die binnen enkele maanden terug is gekeerd.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Emmen uit?
Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Daarnaast kunnen wij u helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsbedrijf Emmen heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Wij voeren dit prachtige vak al sinds 1992 met plezier uit.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Emmen en omliggende plaatsen is ons werkgebied. Waar u precies woont maakt verder niet uit, wij hanteren geen voorrijkosten!